Altres Imatges

Pavello
Poliesportiu - vista de la pista i les graderies
Pavelló poliesportiu
Pavelló poliesportiu
Pavelló poliesportiu - vestidors
Pavelló poliesportiu - dutxes
Plànol del pavelló poliesportiu
 

Recomana el contingut

Pavelló Poliesportiu Municipal

ampliar mapa ampliar mapa
Passeig de Sant Jeroni s/n
08776 Sant Pere de Riudebitlles
Telèfon: 654 804 108
L’accés a la instal·lació s’efectua pel passeig de Sant Jeroni. Des del porxo s’accedeix al vestíbul, al voltant del qual se situen, la pista, l’accés d’esportistes, els serveis per al públic i el control.

El Poliesportiu està dotat de quatre unitats de vestuaris formades cadascú per una àrea seca que comunica amb la pista. Els vestidors preveuen armaris per desar l’equipament, bancs, penjadors, dutxes i un lavabo adaptat a persones de mobilitat reduïda.

A la capçalera nord es troben situats dos vestidors per a tècnics i àrbitres, i la farmaciola que disposa de llitera, inodor, dutxa i rentamans adaptat.

La pista central de parquet amb unes dimensions de 44 x 24 m. disposa de dos magatzems de material, tanca perimetral desmuntable d’hoquei, una cortina motoritzada central per permetre situar pistes transversals i xarxes de protecció a porteries. La pista està equipada amb marcador electrònic.

La zona de grades té accés des de la plataforma del camp de futbol, per la façana de ponent del pavelló amb serveis per al públic en la mateixa zona.
Data i hora de la darrera actualitzaciò
09:29  |  04-01-14